Laden Evenementen
≪ Terug naar overzichtspagina

Workshop macrofotografie klaprozen Activiteit voor particulieren

Beschrijving

Linda Karels organiseert een workshop macrofotografie bij de duinen in Egmond Binnen. Op deze locatie kunnen we aan de slag met klaprozen.

Jij hebt een macrolens of bent van plan er een aan te schaffen. De macrolens is net wat lastigere dan een standaardlens, daarom is het zinvol om een workshop te volgen. Zo kun jij de lens optimaal gaan gebruiken en plezier beleven aan deze lens.

Datum: zaterdag 22 juni 2024 van 09.00-11.00 uur

Locatie: Bij het heilige water van Adelbert bij de duinen in Egmond Binnen.

Wat ga je leren
Eerst krijg je uitgebreid uitleg. Welke waardes gebruik je, hoe stel je je camera in.

Tijdens deze workshop macrofotografie duik je een andere wereld in. Je leert hoe je haarscherpe foto’s kunt maken met je macrolens en heel precies scherpstelt. De macrolens is meestal 1:1 cm, dat betekent dat 1 cm in het echt ook 1 cm in beeld is . Hoe zorg je er dan voor dat je haarscherpte foto’s krijgt. Tijdens deze workshop ga je dat stap voor stap leren. We nemen uitgebreid de tijd om dit te ontdekken en wat de mogelijkheden zijn.

Compositie, licht meten
Verder kijken we naar de juiste compositie. Je achtergrond is net zo belangrijk als je voorgrond. Tot slot hebben we aandacht voor het meten van je licht. Doordat je beeld is uitvergroot, raakt je lichtmeter sneller in de war. Hoe vang je dit op?

Daarna ga je zelf aan de slag en ontvang je tips en adviezen. Zo kan ieder op zijn of haar niveau aan de slag. Tot slot bespreken we de foto’s met de groep.

Kortom: een fantastische workshop wanneer je het uiterste uit je macrolens wilt halen.

De kosten bedragen € 37.-

We zijn met een groep van maximaal 8 mensen.

Zie ook: https://www.lindakarels.nl/workshop-macrofotografie-3/

 

Info & Reserveren

  • Hidden
×