Laden Evenementen
≪ Terug naar overzichtspagina

Natuur- en cultuurwandeling in Bergen aan Zee Activiteit voor particulieren

Beschrijving

Elke eerste week van de maand, behalve in december en januari, starten we een duinwandeling van IVN vanaf het IVN-gebouw Parnassia in het Parnassiapark in Bergen aan Zee.

In de zomermaanden mei t/m augustus is het een avondwandeling op woensdag. In de andere maanden, is het een middagwandeling op zondag.

De route gaat langs enkele karakteristieke gebouwen in Bergen aan Zee en door de duinen zuidelijk van het dorp. We vertellen over de historie van Bergen aan Zee, het beheer van de duinen en de unieke natuur in het grensgebied kalkarme-kalkrijke duinen. Deze wandeling duurt ongeveer twee uur, is bedoeld voor volwassenen en is niet geschikt voor mindervalide wandelaars.

Data:

zondag 03 maart 2024 om 14:00 uur
zondag 07 april 2024 om 14:00 uur
woensdag 01 mei 2024 om 19:30 uur
woensdag 05 juni 2024 om 19:30 uur
woensdag 03 juli 2024 om 19:30 uur

Bekijk  hier alle data in 2024

Locatie: Gebouw Parnassia, Parkweg 2, 1865AJ Bergen aan Zee. Let op! I.v.m. wateroverlast starten we bij de hoofdingang van het Parnassia-park, hoek Paulineweg/Parkweg, aan de Noord-Oost-kant van het park.
Kosten: 3 euro pp., kinderen gratis
Maximaal aantal deelnemers: 15
Aanmelden: Informatie en aanmelden voor de wandeling bij Hans Stapel: E-mail: bergenaanzee@ivnnkl.nl. Aanmelden kan tot uiterlijk één uur van te voren.

Een duinkaart is verplicht. Te verkrijgen bij de automaat in Bergen aan Zee of via http://www.pwn.nl/duinkaart. Stevig schoeisel en weersbestendige kleding wordt aanbevolen.

Foto: duinroosje (Henk Groenewegen)

Info & Reserveren

  • Hidden
×

Locatie