Laden Evenementen
≪ Terug naar overzichtspagina

Natuur- en cultuurwandeling in Bergen aan Zee Activiteit voor particulieren

Beschrijving

Elke eerste week van de maand, behalve in december en januari, starten we een duinwandeling van IVN vanaf het IVN-gebouw Parnassia in het Parnassiapark in Bergen aan Zee.

De route gaat langs enkele karakteristieke gebouwen in Bergen aan Zee en door de duinen zuidelijk van het dorp. We vertellen over de historie van Bergen aan Zee, het beheer van de duinen en de unieke natuur in het grensgebied kalkarme-kalkrijke duinen. En we gaan actief op zoek naar de grazers. Deze wandeling duurt ongeveer twee uur, is bedoeld voor volwassenen en is niet geschikt voor mindervalide wandelaars.

Data:

woensdag 03 juli 2024 om 19:30 uur

woensdag 07 augustus 2024 om 19:30 uur
zondag 01 september 2024 om 14:00 uur
zondag 06 oktober 2024 om 14:00 uur
zondag 03 november 2024 om 14:00 uur

Locatie: Gebouw Parnassia, Parkweg 2, 1865AJ Bergen aan Zee. Let op! I.v.m. wateroverlast starten we bij de hoofdingang van het Parnassia-park, hoek Paulineweg/Parkweg, aan de Noord-Oost-kant van het park.
Kosten: 3 euro pp., kinderen gratis
Maximaal aantal deelnemers: 15
Aanmelden: Informatie en aanmelden voor de wandeling bij Hans Stapel: E-mail: bergenaanzee@ivnnkl.nl. Aanmelden kan tot uiterlijk één uur van te voren.

Een duinkaart is verplicht. Te verkrijgen bij de automaat in Bergen aan Zee of via http://www.pwn.nl/duinkaart. Stevig schoeisel en weersbestendige kleding wordt aanbevolen.

 

Info & Reserveren

  • Hidden
×

Locatie