Laden Evenementen
≪ Terug naar overzichtspagina

Kruidenwis workshop in Hortus Alkmaar Activiteit voor particulieren

Beschrijving

Ook dit jaar organiseert Yvonne Vrijhof weer kruidenwis workshops op vrijdag 21 juni en zaterdag 22 juni. De workshops vinden van 13.30 tot 16.00 uur plaats in Hortus Alkmaar.

Wat maakt de Kruidenwis zo bijzonder?
Een Kruidenwis verzamelen, samenstellen en zegenen heeft de kracht om huis en haard een jaar lang te beschermen tegen negatieve invloeden van buitenaf. Het is als het creëren van een magisch boeket, gevuld met kruiden die je zelf plukt en samenstelt. Dit boeket, opgehangen op een centrale plaats in je huis, biedt bescherming tegen vuur, ongelukken, ruzie en negatieve energie gedurende het hele jaar.
Dit jaar maken we de Kruidenwis samen met Midzomer en Volle Maan 🌿🌕, waardoor de kruiden een extra dosis heilzame en magische krachten bezitten.
Heb je vorig jaar een Kruidenwis gemaakt? Dan is het tijd om deze te verbranden. De rook van de oude Kruidenwis zal dienen om de nieuwe in te zegenen en in gebruik te nemen.

Wil je meedoen?
Meld je hier aan.  Je wordt doorgestuurd naar de website van Heks en Kruid, waar je jouw dagdeel kunt kiezen en de betaling kunt voltooien. De aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst en betaling verwerkt.
Wees er snel bij, want vol=vol!

Info & Reserveren

  • Hidden
×

Locatie