Natuurlessen door IVN-werkgroep Mussenwerk

≪ Terug naar overzichtspagina

Natuurlessen door IVN-werkgroep Mussenwerk Activiteit voor scholen

€ 55,- per activiteit Contact

Beschrijving

IVN-werkgroep Mussenwerk verzorgt natuuractiviteiten voor scholen en kinderopvang in Alkmaar. Het gaat om natuurbeleving in de directe woon- en leefomgeving, op en bij school. Deze activiteiten worden het liefst buiten gedaan, in de tuin van de school of in het dichtstbijzijnde park of gewoon in de wijk. Aansluitend op het schoolthema en wensen maken wij een programma op maat. Denk aan activiteiten over knoppen en bloemen, bomen, bodemdiertjes, vlinders, paddenstoelen, diertjes in het water. De buitenles kan gecombineerd worden met het bekijken van materialen onder de microscoop en/of het maken van een knutselwerk van natuurlijke materialen.

 

De IVN-ers bieden ook natuuractiviteiten als naschoolse activiteit aan. Voor basisscholen is er bijvoorbeeld de naschoolse activiteit “Speurneuzen in de natuur”. Vraag gerust meer informatie op als je hierin geïnteresseerd bent.

 

 

Informatie voor groepen en bedrijven

  • Is het gewenst dat de bezoekers begeleiders meenemen? Ja
  • Zijn er vanuit de aanbieder begeleiders op locatie? Ja

Info & Reserveren

  • Hidden
×

Twijfels? Vragen? Meer weten? Neem contact op voor gratis advies op maat!

Laat een review achter

1 Review

    De activiteit over vogels in de winter en het vogelvoer maken was heel leuk. De voorbereiding was goed en het boeide de kids enorm.
    PM-er – BSO Alkmaar