Kaboutertocht bij De Hoep

≪ Terug naar overzichtspagina

Kaboutertocht bij De Hoep Activiteit voor scholen

€ 8,- per rugtas (max. 4 kinderen) Contact

Beschrijving

Ga als een echte kabouter op pad in het Noordhollands Duinreservaat. De kaboutertocht is een korte uitgezette wandeling (2 km) voor kinderen van 4 tot 6 jaar, die start bij Bezoekerscentrum De Hoep in Castricum. Rode bordjes met kaboutermutsjes erop wijzen de weg.​

Een routebeschrijving en een rugzak vol met spannende opdrachten en materialen maken van deze wandeling een echte belevenis voor de kinderen. Zij zoeken onder andere uit waar kabouters wonen, hoe ze leven en wat ze leuk vinden om te doen. Misschien vind je zelfs nog wel kabouters in de bomen! Na een korte uitleg in De Hoep krijgen de kinderen de rugtas mee.

Uitleenvoorwaarden
De gastheer of gastvrouw van De Hoep controleert samen met u de rugzak bij uitgifte en inname. Bij vermissing of beschadiging van materialen zijn de kosten voor rekening van de gebruiker. Maximaal 4 kinderen per rugzakje + minstens 1 begeleider. Maximaal aantal rugzakken beschikbaar per ochtend/middag: 10.​​ De rugzak is dinsdag t/m vrijdag te huren van 10:00 tot 15:00 uur (in de schoolvakanties van regio Noord is het ook mogelijk om op maandag een rugzak te huren)

Het gebruiken van de activiteit is inclusief duinkaart, deze hoeft u hiervoor niet aan te schaffen.

Kosten
€ 8,- per rugtas (max 4 kinderen per rugtas inclusief kaboutermutsen).

Tip!
Je kunt de tocht extra leuk maken door ook een (gratis) bezoekje te brengen aan het bezoekerscentrum. Let op dat kleine kinderen hierbij goed begeleid dienen te worden.

Waar?
Bezoekerscentrum De Hoep

Leeftijd: 4 t/m 6 jaar

 

Info & Reserveren

  • Hidden
×

Twijfels? Vragen? Meer weten? Neem contact op voor gratis advies op maat!

Laat een review achter

Locatie