Hulpboswachter bij Bezoekerscentrum De Duinheide

≪ Terug naar overzichtspagina

Hulpboswachter bij Bezoekerscentrum De Duinheide Activiteit voor scholen

€ 8,- per rugzak (max. 4 kinderen) Contact

Beschrijving

Nu ook te huur bij Bezoekerscentrum De Duinheide in Bergen; De activiteit Hulpboswachter. Wij hebben een toffe nieuwe route uitgezet en de opdrachtjes zijn aangepast aan dit prachtige gebied. Dus is Bergen dichter bij uw locatie, of wilt u juist het noordelijke deel van het Noordhollands Duinreservaat ontdekken? Bezoekerscentrum De Duinheide in Bergen (voorheen De Schaapskooi) is open op woensdagen!

Ben je altijd al nieuwsgierig geweest naar wat een boswachter zoal doet? Dan ben je aan het juiste adres! Tijdens deze route leer je over verschillende onderwerpen en doe je opdrachten. De tocht is geschikt voor kinderen tussen de 8 en 13 jaar met een interesse in de natuur en biologie. Na een korte uitleg krijgt elk groepje een rugzak mee met opdrachten en bijbehorende materialen. Groene bordjes met een verrekijker erop wijzen de weg langs de route (ongeveer km). De Duinheide sluit om 17.00 uur. Omdat de tocht ongeveer 1,5 tot 2 uur duurt, adviseren wij uiterlijk om 15.00 uur te starten.

Uitleenvoorwaarden
De gastheer of gastvrouw van De Duinheide controleert samen met u het tasje bij uitgifte en inname. Reserveren is geadviseerd (via deduinheide@pwn.nl). Het gebruiken van de activiteit is inclusief duinkaart, deze hoeft u hiervoor niet aan te schaffen.

Kosten
€ 8,- per rugtas (maximaal 4 kinderen per tas + minstens 1 begeleider).

Data: doordeweeks op woensdagen te reserveren.

 

Informatie voor groepen en bedrijven

  • Is het gewenst dat de bezoekers begeleiders meenemen? Ja

Info & Reserveren

  • Hidden
×

Twijfels? Vragen? Meer weten? Neem contact op voor gratis advies op maat!

Locatie