Hulpboswachter bij Bezoekerscentrum Schaapskooi Bergen

≪ Terug naar overzichtspagina

Hulpboswachter bij Bezoekerscentrum Schaapskooi Bergen Activiteit voor scholen

€ 8,- per rugzak (max. 4 kinderen) Contact

Beschrijving

Nu ook te huur bij Bezoekerscentrum De Schaapskooi in Bergen; De activiteit Hulpboswachter. Wij hebben een toffe nieuwe route uitgezet en de opdrachtjes zijn aangepast aan dit prachtige gebied. Dus is Bergen dichter bij uw locatie, of wilt u juist het noordelijke deel van het Noordhollands Duinreservaat ontdekken? Bezoekerscentrum De Schaapskooi in Bergen is open op woensdagen!

Ben je altijd al nieuwsgierig geweest naar wat een boswachter zoal doet? Dan ben je aan het juiste adres! Tijdens deze route leer je over verschillende onderwerpen en doe je opdrachten. De tocht is geschikt voor kinderen tussen de 8 en 13 jaar met een interesse in de natuur en biologie. Na een korte uitleg krijgt elk groepje een rugzak mee met opdrachten en bijbehorende materialen. Groene bordjes met een verrekijker erop wijzen de weg langs de route (ongeveer km). De Schaapskooi sluit om 17.00 uur. Omdat de tocht ongeveer 1,5 tot 2 uur duurt, adviseren wij uiterlijk om 15.00 uur te starten.

Uitleenvoorwaarden
De gastheer of gastvrouw van De Schaapskooi controleert samen met u het tasje bij uitgifte en inname. Reserveren is niet verplicht, maar mag zeker (via deschaapskooi@pwn.nl). Het gebruiken van de activiteit is inclusief duinkaart, deze hoeft u hiervoor niet aan te schaffen.

Kosten
€ 8,- per rugtas (maximaal 4 kinderen per tas + minstens 1 begeleider).

Data: doordeweeks op woensdagen te reserveren.

 

Info & Reserveren

  • Hidden
×

Twijfels? Vragen? Meer weten? Neem contact op voor gratis advies op maat!

Locatie